Kan breckin meyer skateboard?

Indholdsfortegnelse:

Kan breckin meyer skateboard?
Kan breckin meyer skateboard?
Anonim

“For når nogen siger, 'kan du skateboard', siger du 'yes', og når de spørger, om du må ride, siger du 'ja. Så de spurgte, om jeg kunne skateboard, og det kan jeg, men jeg var ikke så god til half-pipes og antenner."

Hvem lavede skateboardstunts i Clueless?

Breckin Meyer lavede mange af sine egne skateboardstunts som Travis. Han sårede sig selv ved at skyde halfpipe-scenen. 8.

Hvem er skater-drengen i Clueless?

Skuespilleren Breckin Meyer, der spillede skateboard-slackeren Travis i teenagerklassikeren fra 1995, tog til Instagram i søndags for en slags mini-genforening - med sin karakters skateboard. "Hængte ud med en gammel ven i dag," skrev Meyer, 41, underteksten til det seje billede. Han tilføjede hashtagget "20years Clueless."

Hvem er Breckin Meyers far?

Meyer blev født i Minneapolis, Minnesota, søn af Dorothy Ann (født Vial), et rejsebureau og tidligere mikrobiolog, og Christopher William Meyer, en ledelseskonsulent. Han har boet i Californien, Texas, West Virginia og New Jersey. Han har en ældre bror, Frank, og en yngre bror, Adam.

Er Seth Green rig?

Seth Green Net Worth: Seth Green er en amerikansk skuespiller, stemmekunstner, instruktør, forfatter og producer, som har en nettoværdi på $40 millioner.

Anbefalede: