Hvornår bliver Rachel gravid?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår bliver Rachel gravid?
Hvornår bliver Rachel gravid?
Anonim

I sæson syv har Ross og Rachel sex, og Rachel bliver gravid. Rachel føder en pige i sæson otte, der navngiver babyen Emma Geller-Green; navnet Emma er en gave fra Monica, som tidligere havde reserveret navnet til sit eget barn.

Hvilken episode blev Rachel gravid?

Rachels graviditet er bekræftet i det første afsnit af sæson 8, og det er afsløret, at hun er mindst to uger på vej, men af afsnit 6 af den serie - The One with the Halloween Party - hvilket plakaten begrunder må være engang i oktober, Rachel har stadig ikke en babybule, selvom den angiveligt er omkring 5 måneder …

Hvornår undfangede Rachel og Ross Emma?

Ross' datter med Rachel, Emma Geller-Green, blev født i slutningen af sæson 8. Rachels graviditet blev oprindeligt afsløret i sæsonfinalen af sæson 7. Undfangelsen af Emma var overvejende resultatet af en- night stand, som senere blev afsløret i sæson 8 episode, "The One With The Videotape".

Hvilken episode har Rachel og Ross et one night stand?

Den med videobåndet. Ross og Rachel fortæller alle om den aften, de var sammen. De har to forskellige historier om, hvordan det skete, indtil Ross ved et uheld afslører, at han optog det på video.

Hvornår bliver Monica gravid?

Mod slutningen af optagelsessæson 10 var Cox gravid med sin førstebarn, hendes datter Coco, som blev født blot et par uger efter det sidste afsnit af "Friends" blev sendt på NBC. Da Monica ikke ventede på showet, var Cox' graviditet strategisk skjult med posede skjorter og rekvisitter.

Anbefalede: