Hvad er en elektronisk signatur?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en elektronisk signatur?
Hvad er en elektronisk signatur?
Anonim

En elektronisk signatur, eller e-signatur, refererer til data i elektronisk form, som logisk er forbundet med andre data i elektronisk form, og som bruges af underskriveren til at underskrive.

Hvad betragtes som en elektronisk signatur?

I ESIGN Act er en elektronisk signatur defineret som "en elektronisk lyd, symbol eller proces knyttet til eller logisk forbundet med en kontrakt eller anden registrering og udført eller vedtaget af en person med har til hensigt at underskrive posten." Kort sagt anerkendes elektroniske signaturer juridisk som en levedygtig metode …

Hvordan skriver man en elektronisk signatur?

Hvordan opretter jeg en elektronisk signatur?

  1. Tegn din signatur med din finger eller en stylus. …
  2. Upload et billede af din signatur. …
  3. Brug din markør til at tegne din signatur. …
  4. Brug dit tastatur til at indtaste din signatur.

Hvad er et eksempel på elektronisk signatur?

Eksempler på elektroniske signaturer omfatter: et scannet billede af personens blæksignatur, en musekrummel på en skærm eller en håndsignatur oprettet på en tablet ved hjælp af din finger eller stylus, en signatur i bunden af din e-mail, et indtastet navn, en biometrisk håndsignatur signeret på en specialiseret signeringshardwareenhed, en …

Hvad er en elektronisk signatur, og hvordan gøres det?

Når en underskriver underskriver et dokument elektronisk, oprettes signaturenved at bruge underskriverens private nøgle, som altid opbevares sikkert af underskriveren. Den matematiske algoritme fungerer som en chiffer, der skaber data, der matcher det signerede dokument, kaldet en hash, og krypterer disse data.

Anbefalede:

Interessante artikler
Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?
Læs mere

Vil lusebehandling ødelægge hårfarven?

Lusebehandlingsformler består af aktive komponenter. Shampoo fjerner for det meste disse ingredienser. Du behøver heller ikke bekymre dig over muligheden for at dvæle ingredienser. Det er fordi små mængder generelt ikke påvirker hårfarvningen.

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?
Læs mere

Hvad er coudfældning i gravimetrisk analyse?

I gravimetrisk analyse, som består ved udfældning af analytten og måling af dens masse for at bestemme dens koncentration eller renhed, er samudfældning et problem, fordi uønskede urenheder ofte udfældes sammen med analytten, hvilket resulterer i i overskydende masse.

Når traumatiske minder dukker op igen?
Læs mere

Når traumatiske minder dukker op igen?

Genoplevelse-at have pludselige og uønskede traumatiske minder, der trænger ind i eller endda synes at erstatte, hvad der sker nu-er et kernesymptom på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD). 1 Hvis du har PTSD, er der stor sandsynlighed for, at du har haft symptomer på genoplevelse.