Om overskrifter og underoverskrifter?

Indholdsfortegnelse:

Om overskrifter og underoverskrifter?
Om overskrifter og underoverskrifter?
Anonim

Overskrifter og underoverskrifter organiser indhold for at vejlede læserne. En overskrift eller underoverskrift vises i begyndelsen af en side eller et afsnit og beskriver kort det indhold, der følger. Indtast ikke alle overskrifter med store bogstaver såsom: "THIS IS A HEADING".

Hvordan giver du overskrifter og underoverskrifter?

Følg disse trin for at oprette en ny underoverskrift i et kapitel:

  1. Indtast teksten til underoverskriften.
  2. Klik på den stil, der vises i stilområdet til venstre for underoverskriften.
  3. I stilværktøjskassen skal du klikke på den typografi, du vil anvende. Brug "Overskrift 2" til en underoverskrift på første niveau, "Overskrift 3" for en underoverskrift på andet niveau osv.

Hvad er et eksempel på en underoverskrift?

En underoverskrift er tekst placeret under en overskrift, ofte med en mindre skrifttype, som udvider det, der står i overskriften. En overskrift kunne f.eks. annoncere lanceringen af et nyt produkt, og en underoverskrift kunne give mere specifikke detaljer om produktets funktioner.

Hvad er underoverskrift i et essay?

Underoverskrifter er norm alt reserveret til kortere sektioner i en større sektion. Så hvis dit papir har tre hovedpunkter, men det første punkt har tre hovedunderpunkter, kan du bruge underoverskrifter til underpunkterne under hovedpunkt 1.

Hvad er to formål med underoverskrift?

Hovedformålet med underoverskrifter er: De skiller sig ud på grund af deres størrelse og tiltrækker opmærksomhed. Scanneren stopper for at læse dem og fortsætter med at scanne indtil det næste underhoved, som de så læser. Scanning fra underoverskrift til underoverskrift tjener til at guide læseren ned på siden.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har det nogensinde sneet i modesto ca?
Læs mere

Har det nogensinde sneet i modesto ca?

Den største snedybde på noget tidspunkt i rekordperioden i Modesto var 1 tomme optaget den 21. januar 1962. Der er målbart snefald over dette område kun cirka en gang hvert 10.-20. år eller deromkring. Det største 1-dags snefald, der er registreret i Modesto, var 1,5 tommer registreret den 21.

Skal jeg flytte til Moreno Valley?
Læs mere

Skal jeg flytte til Moreno Valley?

Moreno Valley er et perfekt sted for folk fra alle samfundslag i livet. Der er restauranter, parker, indkøbscentre og skoler over alt i byen. Der er lave kriminalitetsrater og lave trafikrater. Moreno Valley er et vidunderligt sted at besøge og leve generelt.

Er intradag handel tilladt i islam?
Læs mere

Er intradag handel tilladt i islam?

Marginhandel, dagshandel, optioner og futures anses for at være forbudt af sharia af "flertallet af islamiske lærde" (ifølge Faleel Jamaldeen). Er aktiehandel haram i islam? Handel med aktier halal eller haram? Aktierne er af en virksomhed, der ikke beskæftiger sig med et produkt/tjenester, som er haram.