Hvor sikkert er Ottumwa iowa?

Indholdsfortegnelse:

Hvor sikkert er Ottumwa iowa?
Hvor sikkert er Ottumwa iowa?
Anonim

C-karakteren betyder, at frekvensen af voldelig kriminalitet er lidt højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Ottumwa er i den 42. percentil for sikkerhed, hvilket betyder 58 % af byerne er sikrere og 42 % af byerne er farligere. Andelen af voldelig kriminalitet i Ottumwa er 3,00 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Er Ottumwa Iowa et godt sted at bo?

Ottumwa har store parker og smuk natur- perfekt til aktive mennesker! Det har heller ikke meget trafik, og byens størrelse er ret behagelig. Der er dog et stofproblem, som kan gøre nogle mennesker urolige. Ottumwa er ret gennemsnitlig, og folkene er søde.

Hvad er Ottumwa Iowa kendt for?

Ottumwa er hjemsted for en af de 99 Freedom Rocks, et kunstprojekt til ære for Iowa-veteraner. Hvert amt har en sten. Wapello Countys Freedom Rock ærer Tuskegee Airmen og Gold Star familier.

Hvem er berømt fra Ottumwa Iowa?

Tom Arnold (skuespiller) er den mest berømte person fra Ottumwa, Iowa. Deres stjernetegn er ♓ Fiskene. Deres mest bemærkelsesværdige erhverv var skuespiller, komiker, tv-vært. De betragtes som den vigtigste person i historien, født i Ottumwa i staten Iowa.

Hvad er verdens spillehovedstad?

Ottumwa er kendt som verdens videospilhovedstad. Hvordan fik vi denne unikke sondring? Tilbage i begyndelsen af 1980'erne begyndte en Ottumwa-videoarkade ved navn Twin Galaxies at holdeofficielle topscore og rekorder for videospil.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan søofficerer have tatoveringer?
Læs mere

Kan søofficerer have tatoveringer?

Må flådeofficerer have tatoveringer? Yes, den nye flådens tatoveringspolitik giver de samme privilegier til officerer som indrulleret personale. Derfor har flådeofficerer lov til at have tatoveringer, der strækker sig under albuen eller knæet, steder på kroppen, der tidligere var begrænset før den opdaterede politik.

Ældres barolo godt?
Læs mere

Ældres barolo godt?

I henhold til DOCG-reglerne skal Barolo være lagret i mindst 38 måneder, og Barolo Riserva i mindst 62 måneder. Dette skyldes, at Nebbiolo-druer er meget høje i tanniner. En lang ældningsproces er påkrævet for at blødgøre og blødgøre tanninerne og give Barolo mere tid til at udvikle sine fine aromaer.

Bliver du gravid, mens du forebygger?
Læs mere

Bliver du gravid, mens du forebygger?

Du kan blive gravid efter at have taget Depo-Provera®. Du kan blive gravid så snart som 12 til 14 uger efter dit sidste skud. Det kan også tage op til et år eller to at blive gravid efter at have stoppet denne form for prævention. Hvad er chancerne for at blive gravid under forebyggelse?