Er vinsorter med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Er vinsorter med store bogstaver?
Er vinsorter med store bogstaver?
Anonim

Vine med navnet for deres druesort er ikke med store bogstaver. … Eksempler på vinsorter: pinot noir, chardonnay, zinfandel, cabernet. Den eneste undtagelse fra denne regel, som vi fandt – bortset fra nogle kilder, der tyder på at sorter faktisk kan begrænses – er, når en vindrue faktisk er opkaldt efter den region, hvor den er dyrket.

Er merlot med stort?

Mens druesorter som pinot noir, merlot, syrah/shiraz, malbec, cabernet sauvignon og sauvignon blanc skal forblive små bogstaver, når de er skrevet i en sætning, skal vine og druer med navne skrives med stort. efter det geografiske sted, hvor de er lavet.

Er druesorter egennavne?

Formelle navne på druesorter/kultivarer (og vinene lavet af dem) er også egennavne. Det giver mening at skrive dem med store bogstaver, når du skriver til et publikum, der forstår, at disse navne er formelle egennavne.

Bruger du Shiraz med store bogstaver?

Ved AP-standarder: "Vinnavne for druesorter, såsom chardonnay og shiraz, er ikke skrevet med store bogstaver. Vine opkaldt efter regioner, såsom Champagne eller Chianti, er med store bogstaver."

Er Riesling med store bogstaver?

APStylebook på Twitter: "AP Style-tip til vinhøst: druesorter med små bogstaver: chardonnay, riesling. Brug store bogstaver til vine opkaldt efter regioner: Chianti, Bordeaux."

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "