Hvornår blev natividad hospital bygget?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev natividad hospital bygget?
Hvornår blev natividad hospital bygget?
Anonim

Natividad-profil Beliggende i Salinas, Californien, og grundlagt i 1886, tilbyder Natividad en bred vifte af indlæggelse, ambulant, akut, diagnostisk og speciallægebehandling til voksne og børn.

Hvem ejer Natividad hospital?

Natividad Medical Center (NMC) er et 172-sengs akutundervisningshospital beliggende i Salinas, Californien. Hospitalet ejes og drives af Monterey County, og hospitalets akutafdeling modtager cirka 52.000 besøg om året.

Er Salinas Valley Memorial Hospital privat?

The Salinas Valley Memorial Hospital (SVMH) er et offentligt distriktshospital i Salinas, Californien. … Hospitalet har indgået partnerskab med lokale organisationer og nogle af verdens førende medicinske og videnskabelige institutioner, såsom NASA.

Hvilket traumeniveau er Salinas Valley Hospital?

Natividad Medical Center i Salinas åbnede sit nye traumecenter i oktober for livlig forretning. En rapport den 29. oktober til Monterey County Board of Supervisors viste, at Niveau II traumecenter modtog 27 patienter - hovedsageligt fra autokollisioner og nogle skud- og knivstikkende ofre - i de første tre uger af operation.

Hvad var John Steinbecks forhold til Salinas-dalen?

John Steinbecks forhold til Salinas-dalen er, at det var hans barndomshjem, og han boede der, indtil han tog til StanfordUniversitet i 1919.

Anbefalede: