Hvem er en impotent mand?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er en impotent mand?
Hvem er en impotent mand?
Anonim

Impotens er manglende evne til at få og vedligeholde en erektion. Det er også kendt som erektil dysfunktion og kan påvirke en persons evne til at have tilfredsstillende samleje. Impotens er en meget almindelig tilstand og kan forekomme i alle aldre. Det er dog mest almindeligt blandt ældre mænd.

Hvad sker der, hvis en mand er impotent?

Forstå impotens

Impotens opstår når du ikke er i stand til at opnå en erektion, opretholde en erektion eller ejakulere på en konsekvent basis. Det bruges i flæng med erektil dysfunktion (ED). Flere faktorer kan bidrage til tilstanden, herunder både følelsesmæssige og fysiske lidelser.

Hvad gør en mand impotent?

Årsager til impotens er mange og omfatter hjertesygdomme, højt kolesteroltal, forhøjet blodtryk, fedme, metabolisk syndrom, Parkinsons sygdom, Peyronies sygdom, stofmisbrug, søvnforstyrrelser, BPH behandlinger, forholdsproblemer, blodkarsygdomme (såsom perifer vaskulær sygdom og andre), systemiske …

Hvordan ved du, at en mand er impotent?

Symptomer på impotens, også kaldet erektil dysfunktion (ED), omfatter:

  1. I evne til at få erektion.
  2. At være i stand til at få erektion nogle gange, men ikke hver gang.
  3. At være i stand til at få en erektion, men ude af stand til at vedligeholde den.
  4. At være i stand til at få en erektion, men ikke have det være svært nok til at trænge ind under sex.

Kan en impotent mand blive helbredt?

I mange tilfælde, ja, erektil dysfunktion kan vendes. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Sexual Medicine fandt en remissionsrate på 29 procent efter 5 år. Det er vigtigt at bemærke, at selv når ED ikke kan helbredes, kan den rigtige behandling reducere eller eliminere symptomer.

Anbefalede: