Forlod jill konopka wnyt?

Indholdsfortegnelse:

Forlod jill konopka wnyt?
Forlod jill konopka wnyt?
Anonim

Jill Konopka, weekendankeret på WNYT News Channel 13, er gået. Efter to år på stationen - og næsten to årtier i broadcast-nyheder - er Konopka flyttet til Boston-området. Hun arbejder i øjeblikket ikke med nyheder.

Hvor blev Jill Konopka af?

CONNECTICUT - Jill Konopka, en veteran tv-nyhedsreporter, der tidligere dækkede Connecticut, er vendt tilbage til staten, denne gang med Fox 61. Konopka tilbragte et årti i stat med WFSB og NBC Connecticut før et ophold senest i hendes hjemby Albany.

Hvor skal Benita Zahn hen?

Benita Zahn siger, at hun forlader Albany, N. Y. NBC-tilknyttede WNYT, efter mere end 40 år, for at blive he alth coach. Jeg har studeret til at blive certificeret sundhedscoach, og jeg vil arbejde med en lokal praksis.

Hvor er subrina Dhammi i dag?

Subrina bor i North Greenbush med sin mand og deres smukke datter.

Hvor er Jim Kambrich?

I 1991 flyttede Jim til Madison, Wisconsin, hvor han ankrede på WMTV, før han kom til NewsChannel 13 i 1994. Jim er en Emmy-vinder og er blevet nomineret to gange. Han bor i Glenmont med sin kone og to børn.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.