Hvornår lukkede lucky's?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår lukkede lucky's?
Hvornår lukkede lucky's?
Anonim

Den 21. januar 2020 annoncerede Lucky's Market, at det lukker 20 af sine 21 lokationer i Florida, hvilket kun efterlader butikken i West Melbourne. Salget af likvidation begyndte dagen efter, den 22. januar, og var fortsat frem til den 12. februar.

Hvorfor lukkede Luckys marked?

Lucky's Market bekræftede torsdag, at det planlægger at lukke snesevis af butikker. "Efter at have undersøgt flere alternativer blev beslutningen truffet om at lukke forskellige butikker ud over en reduktion i personalet på virksomhedens supportkontor i Niwot, Colorado," sagde virksomheden.

Hvem købte Lucky's ud?

LM Acquisition Co. LLC, ledet af Lucky's Market-grundlæggeren Bo Sharon, var det vindende bud på to igangværende lejede butikker i North Boulder og Fort Collins, Colo. købspris på 1,16 millioner dollars. Dollar General Corp. var det vindende bud på Orlando distributionscenter til en købspris på $1 million.

Hvad erstatter Luckys marked?

ALDI's til erstatning for Lucky's Market i Oakland Park.

Hvad skete der med Luckys marked i Florida?

Lucky's Market har indgivet en konkursbegæring og er i gang med at sælge seks af sine lokationer i Florida til Aldi og yderligere fem til Publix. Publix er under kontrakt om at købe Luckys lejemål med lokationer i Clermont, Napoli, Neptune Beach, Orlando og Ormond Beach, oplyser butikken i en erklæring.

Anbefalede: