Hvornår gik kareem abdul på pension?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår gik kareem abdul på pension?
Hvornår gik kareem abdul på pension?
Anonim

Kareem Abdul-Jabbar er en amerikansk tidligere professionel basketballspiller, der har spillet 20 sæsoner i National Basketball Association for Milwaukee Bucks og Los Angeles Lakers.

Hvilken alder gik Kareem på pension?

Da Kareem Abdul-Jabbar forlod spillet i 1989 i en alder af 42, havde ingen NBA-spiller nogensinde scoret flere point, blokeret flere skud, vundet flere Most Valuable Player Awards, spillet i flere All-Star-spil eller logget flere sæsoner.

Hvilket hold trak Kareem Abdul-Jabbar sig?

Efter at have opnået betydelige præstationer i NBA år efter år, trækker UCLA-alumen Kareem Abdul-Jabbar sig tilbage fra basketball som center for Los Angeles Lakers.

Hvorfor trak Kareem sig tilbage?

Hvorfor forlod Kareem Milwaukee? Kareem Abdul-Jabbar ville til New York eller Lakers. Milwaukee Bucks-centret var blevet træt af sit professionelle engagement i byen, Kareem ønskede at arbejde i en storby efter eget valg, Milwaukee havde kun "draftet" ham.

Hvad gjorde Kareem, efter at han gik på pension?

Et år efter at han gik på pension, arbejdede han sammen med Mignon McCarthy på Kareem, en selvbiografi om hans karriere og afslutningen på hans tid hos Lakers. … Abdul-Jabbar har også været medforfatter til bøger om 761st Tank Battalion, en primært sort enhed i Anden Verdenskrig, og Harlem Renaissance.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .