Har du brug for et pas for at tage til Panama?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for et pas for at tage til Panama?
Har du brug for et pas for at tage til Panama?
Anonim

Ved indrejse i Panama skal du bruge følgende dokumenter og oplysninger: Et pas, der er gyldigt i mindst tre måneder efter indrejsedatoen. En tur-retur bus eller flybillet som bevis på, at du planlægger at tage afsted.

Kan jeg rejse til Panama uden pas?

U. S. borgere, der rejser til Panama, skal fremvise et gyldigt pas. Gå til det amerikanske udenrigsministeriums websted på https://travel.state.gov. for en opdateret, land-for-land liste over paskrav rundt om i verden

Kan amerikanere tage til Panama uden pas?

Rejs til Panama

Amerikanske statsborgere skal have et gyldigt amerikansk pas for at komme ind i Panama. Panamas lov kræver, at passet er gyldigt i mindst tre måneder efter den rejsendes påtænkte udrejsedato fra landet.

Er Panama en del af USA?

Panama og USA har haft et særligt forhold gennem årene. USA anerkendte Panama som en stat den 6. november 1903, efter at Panama erklærede sin adskillelse fra Colombia. Den 13. november 1903 blev diplomatiske forbindelser etableret.

Har du brug for et transitvisum til Panama?

Transit. Internationale rejsende i transit i Panama kræver ikke visum, forudsat at de ikke passerer immigrationen og bliver mindre end ni timer.

Anbefalede: