Har du brug for pas for at tage til sarawak?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for pas for at tage til sarawak?
Har du brug for pas for at tage til sarawak?
Anonim

Et pas er også nødvendigt for rejser mellem halvøen Malaysia og de østmalaysiske stater Sabah og Sarawak, såvel som mellemstatslige rejser mellem Sabah og Sarawak. Et soci alt eller turistbesøgspas tillader ikke indehaveren at tage arbejde, forretning eller professionelt arbejde i Malaysia.

Har jeg brug for pas til Sabah?

Som malayser kan du frit rejse inde i landet hvor som helst og når som helst. Dine rettigheder er garanteret i artikel 9 i Malaysias føderale forfatning. Ingen pas er nødvendig, da Sabah ikke er et fremmed land.

Hvordan kommer jeg til Sarawak?

Den største gateway er Kuching, statens hovedstad, som ligger 1 time og 30 minutter fra Kuala Lumpur og Kota Kinabalu. Det er også tilgængeligt via direkte internationale fly fra Indonesien (Pontianak, Bali og Jakarta), Bandar Seri Begawan, Brunei og Macau samt Singapore, der flyver to eller tre gange om ugen.

Kan vestmalaysisk rejse til Sarawak?

Interstatsrejser med nedenstående dokumenter, før de rejser ind i Sarawak: 1) dem, der rejser fra det vestlige Malaysia, Sabah og Labuan skal have en godkendelsestilladelse fra Royal Malaysia Police (PDRM). 2) alle passagerer skal ansøge om Sarawak State Disaster Management Committee (SDMC) godkendelse.

Kan amerikanere komme ind i Malaysia nu?

U. S. borgere, der er i besiddelse af langvarige malaysiske visa og ægtefæller til malaysiske statsborgerekan ansøge om adgangstilladelse gennem My Travel Pass. … Korttidsforretningsrejsende: Forretningsrejsende, der er godkendt til at rejse ind i Malaysia i en periode på 14 dage eller mindre, er muligvis ikke forpligtet til at sætte sig i karantæne ved ankomsten.

Anbefalede: