Kommer Wandavision på dvd?

Indholdsfortegnelse:

Kommer Wandavision på dvd?
Kommer Wandavision på dvd?
Anonim

WandaVision og andre Marvel Disney+ tv-serier angiveligt Kommer ikke til Blu-Ray. Disney og Marvel Studios, som det ser ud, har ingen planer om at udgive live-action MCU-shows på Blu-ray i fremtiden. Fans af fysiske medier, som tilfældigvis også kan lide programmer som WandaVision, kan være ude af held.

Vil WandaVision være tilgængelig på DVD?

WandaVision kommer sandsynligvis ikke til DVD og Blu-ray Ifølge Movie Web planlægger Disney ikke at udgive Marvel-shows på DVD og Blu- stråle. … Med så mange streamingplatforme vil Disney gerne beholde sit største indhold eksklusivt til streamingplatformen.

Får WandaVision en fysisk udgivelse?

TVLine "hører på nuværende tidspunkt, der er ingen planer om" at udgive de seneste Marvel-projekter som WandaVision på fysiske medier. Rapporten foreslog dog, at fans skulle "aldrig sige aldrig!" da tingene altid kan ændre sig. Netflix tog på samme måde den dristige beslutning i sine tidlige dage som indholdsproducent.

Vil The Mandalorian få en fysisk udgivelse?

Med shows som The Mandalorian og WandaVision, der ikke er tilgængelige på DVD eller Blu-Ray, vil dette helt sikkert øge abonnementerne på Disney+ ved at gøre det til enedistributør af serien. … The Mandalorian sæson 3 vil muligvis blive udgivet i 2022 via Disney+.

Er den baby Yoda faktisk Yoda?

I et nyt afsnit af Star Wars Disney+-serien,"The Mandalorian", det afsløres, at Baby Yoda er faktisk Grogu. Karakteren har været kendt af fans som "Baby Yoda" siden starten af 2019-serien. Hovedsageligt på grund af hans lighed med Jedi-mesteren Yoda.

Anbefalede: