Bruger nora roberts en spøgelsesforfatter?

Indholdsfortegnelse:

Bruger nora roberts en spøgelsesforfatter?
Bruger nora roberts en spøgelsesforfatter?
Anonim

Jeg har ikke, har aldrig, aldrig vil bruge ghostwriters. Jeg har udt alt min mening, mange gange, om brugen af spøgelser i fiktion. Mit arbejde er mit arbejde, start til slut. Hvis mit navn er på bogen, har jeg skrevet det.

Får Nora Roberts hjælp til at skrive sine bøger?

Hun tog en notesbog og fik begyndt med at skrive en romantisk roman. "Jeg tænkte, jeg bliver sindssyg her, så jeg tager en af historierne ud af mit hoved og skriver den ned," siger hun. "Og jeg blev bare forelsket. … I dag er Roberts forfatter til mere end 220 romaner, der udgiver mindst fem om året.

Hvilken skrivesoftware bruger Nora Roberts?

Nora skriver i Wordperfect, jeg har ikke brugt dette i årevis, så jeg brugte Wordpad i stedet for. Klokken 11 havde jeg skrevet 3.000 ord. Cirka 1.000 ord i timen, hvilket jeg synes er ret godt, jeg lavede ingen research, før jeg begyndte at skrive, derfor brugte jeg noget tid på at slå ting op som citater og videnskabelige undersøgelser.

Hvor meget skriver Nora Roberts om dagen?

Nora Roberts arbejder i 6-8 timer med at skrive og træner i 90 minutter hver dag.

Skriver Nora Roberts mysterier?

Under pennenavnet, J. D. Robb (sjovt, fordi Nora Roberts også er et pennenavn), skriver Roberts den futuristiske, mystiske In Death-serie. Start fra begyndelsen med Naked in Death.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.