Hvilken turkis er bedst?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken turkis er bedst?
Hvilken turkis er bedst?
Anonim

Den mest værdsatte turkise farve er en jævn, intens, mellemblå, nogle gange omt alt som Robin's egg blå eller himmelblå i handelen. Den traditionelle kilde til denne farve er Nishapur-distriktet i Iran, så du vil også høre den beskrevet som "persisk blå", uanset om den rent faktisk blev udvundet i Iran eller ej.

Hvilket land har den bedste turkis?

De mest almindelige steder kendt for turkis af god kvalitet er Iran (Persia), Egypten, det nordvestlige Kina, Mexico og den sydvestlige del af USA. Selvom der kan være miner fundet i mange stater, Colorado, New Mexico, Arizona og Nevada er de mest almindelige steder, hvor du vil finde dem.

Hvad er den højeste karakter turkis?

Jo sjældnere stenens farve er, jo mere værdifuld er stenen. TQI-farveklassificering udføres på en skala fra 1 til 10. En score på 1 er den laveste og 10 er den højeste.

Hvad er AAA turkis?

Turkis i klasse AAA i ov alt snit. Denne naturlige turkise ædelsten i AAA-kvaliteten, viser en Distinguished, lys lyseblå farve, med et godt snit, god polering og ingen matrix. Denne turkise ædelsten er blevet behandlet med en porøs ædelsten farveløs agent for at forbedre holdbarheden og udseendet.

Hvordan kan du se ægte turkis?

Hvis du har et groft naturligt stykke, brug din fingernegl til at gnide langs overfladen af stenen. Hvis din negl bliver fanget på, hvor denTurkis møder webbingen, så er dette en god indikation af naturlig turkis. Den næste observation, du kan gøre, handler om mineralets hårdhed.

Anbefalede: