Hvilken farve har stjernen?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken farve har stjernen?
Hvilken farve har stjernen?
Anonim

Stjerner har forskellige farver, som er indikatorer for temperatur. De hotteste stjerner har en tendens til at se blå eller blå-hvide ud, hvorimod de sejeste stjerner er røde.

Hvad er farven på en stjerne?

Farven på en stjerne er knyttet til dens overfladetemperatur. Jo varmere stjernen er, jo kortere er bølgelængden af lys, den udsender. De hotteste er blå eller blå-hvide, som er kortere bølgelængder af lys. De køligere er røde eller rødbrune, som er længere bølgelængder.

Hvilken farve er den hotteste stjerne?

Hvide stjerner er varmere end røde og gule. Blå stjerner er de hotteste stjerner af alle.

Er vores stjerne gul eller hvid?

Vores sol (som er én solmasse) er en gul dværgstjerne. Udtrykket "gul dværg" er ikke helt rigtigt, for ikke alle gule dværgstjerner er gule. Nogle er hvide. Vores sol er en af disse; den er faktisk hvid.

Er alle stjerner hvide?

De fleste stjerner om natten himlen ser ud til at være hvide, når de virkelig ikke er. Mange af dem er røde, blå, grønne, orange osv. Men fordi de er lysår væk fra os, er vores øje næsten aldrig i stand til at skelne farven, og vi ser den som enten hvid eller let blå.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem har ansvaret for en avis?
Læs mere

Hvem har ansvaret for en avis?

[…] En redaktør er den person, der er ansvarlig for en avis eller et blad, og som bestemmer, hvad der skal udgives i hver udgave af det. Hvem har ansvaret for en avis? Den person, der er ansvarlig for de redaktionelle og op-ed-sider, kan kaldes redaktøren, chefredaktøren eller redaktionssidens redaktør.

Hvor kom bobsy-die fra?
Læs mere

Hvor kom bobsy-die fra?

bobsy die En tumult, en omvæltning, en forvirring. Oprindelsen er et gammelt engelsk udtryk Bob's-a-dying. Hvad betyder bobsy-die? / (ˈbɒbzɪˌdaɪ) / substantiv. NZ uformelt ballade; forvirring; pandemonium (især i sætningerne kick up bobsy-die, play bobsy-die) Hvad betyder bobsy?

Hvad er pjæk i skolen?
Læs mere

Hvad er pjæk i skolen?

Truancy er ethvert forsætligt, uberettiget, uautoriseret eller ulovligt fravær fra den obligatoriske undervisning. Det er et bevidst fravær af en studerendes egen frie vilje og refererer norm alt ikke til lovligt undskyldt fravær, såsom dem, der er relateret til medicinske tilstande.