Hvor laves porcelæn?

Indholdsfortegnelse:

Hvor laves porcelæn?
Hvor laves porcelæn?
Anonim

Skønt det oprindeligt blev udviklet i England i 1748 for at konkurrere med importeret porcelæn, er ben kina nu lavet over hele verden, inklusive Kina.

Hvor laver de porcelæn?

Porcelæn blev først fremstillet i Kina-i en primitiv form under Tang-dynastiet (618–907) og i den form, der var bedst kendt i Vesten under Yuan-dynastiet (1279) –1368). Dette sande, eller hårdt-pasta, porcelæn blev lavet af petuntse eller porcelæn (en feldspatisk klippe), malet til pulver og blandet med kaolin (hvid porcelænsler).

Hvor er porcelæn lavet i Kina?

Fornemme porcelænsproduktionsområder i Kina omfatter Jingdezhen i Jiangxi, Liling i Hunan, Dehua i Fujian, Shiwan i Guangdong, Tangshan i Hebei og Zibo i Shandong osv.. Blå og hvidt porcelæn, blåt og hvidt rismønsterporcelæn, pulverdoteret farvedekoreret porcelæn og farvet glasurporcelæn er …

Hvad er porcelæn lavet af?

Porcelæn fremstilles traditionelt af to essentielle ingredienser: kaolin, også kaldet porcelæn, et silikatmineral, der giver porcelæn dets plasticitet, dets struktur; og petunse eller keramiksten, som giver keramikken dens gennemskinnelighed og hårdhed.

Hvad er porcelæn lavet af i dag?

I øjeblikket er porcelænkeramisk krop sammensat af råmaterialerne kaolin, feldspat, kvarts og ler. Det adskiller sig fra andre keramiske produkter ved sameksistensen af treunikke og grundlæggende tekniske egenskaber. De er hårdhed, hvidhed og gennemsigtighed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor svømmer fisk på hovedet?
Læs mere

Hvorfor svømmer fisk på hovedet?

Hvis en fisk udviser sådan adfærd, betyder det, at den har problemer med opdrift. … Her er årsagen til en fisk, der flyder på hovedet, men alligevel forbliver i live: Den nedsatte opdrift hos fisk er forårsaget af en funktionsfejl i deres svømmeblære.

Er huskyer gode kæledyr?
Læs mere

Er huskyer gode kæledyr?

Huskyer er fantastiske kæledyr til husholdninger med børn. De kan være meget tolerante over for børn, men bør ligesom alle andre hunde være under opsyn, når de er i nærheden af små børn. … Dette vænner dem til andre hunde og også til mennesker, selvom de også er meget kærlige over for fremmede.

Vil huskyer komme tilbage?
Læs mere

Vil huskyer komme tilbage?

Det er sandt. "Huskyer er en meget selvstændig, egenrådig race, der er blevet avlet til at tænke på egen hånd ude på tundraen," siger hun. "Hvis de har muligheden, er de helt sikkert tilbøjelige til at stikke af på egen hånd."