Hvem er saucier i ratatouille?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er saucier i ratatouille?
Hvem er saucier i ratatouille?
Anonim

Lalo er en afrikansk saucier-kok hos Gusteau's i Ratatouille.

Hvem er souschefen i Ratatouille?

Hans souschef, Skinner (Ian Holm), draget til at ligne en ond og miniaturiseret Cantinflas, er tilfreds med at kysse på restaurantens navn, mens han udvider sig til frossen mad. Da Linguini får æren for Remys kunstnerskab, er Skinner tvunget til at ansætte ham som kok.

Hvad er kokkens holdninger i Ratatouille?

Filmen har stemmerne fra Patton Osw alt i hovedrollen som Remy, en antropomorf rotte, der er interesseret i madlavning; Lou Romano som Alfredo Linguini, en ung skraldemand, der bliver venner med Remy; Ian Holm som Skinner, chefkokken på Auguste Gusteaus restaurant; Janeane Garofalo som Colette Tatou, en rôtisseur på Gusteaus restaurant og …

Hvem dræbte Gusteau i Ratatouille?

Efter at have mistet en af sine stjerner til en sønderlemmende anmeldelse af madanmelder Anton Ego, døde Gusteau af et knust hjerte. En imaginær version af kokken holdt sig i hovedet på Remy, en håbefuld rottekok, for hvem Gusteau var en inspiration.

Hvem er hunnen i Ratatouille?

Colette Tatou er tritagonisten i Disney•Pixars animerede spillefilm fra 2007, Ratatouille. Hun arbejdede som rôtisseur-kok og selvudråbt "hårdeste kok i køkkenet" hos Gusteaus i Paris.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder pedikulering?
Læs mere

Hvad betyder pedikulering?

pe·dic·u·la·tion (pĕ-dik'yū-lā'shŭn) Angreb med lus. [L. pediculus, lus] Hvad er pedikuleret? (pɪˈdɪkjʊˌleɪtɪd) adj . har en stilk eller stilke. Hvilken medicinsk orddel betyder nat? Vilkår i dette sæt (61) nocti.

Spiller swaggy p stadig basketball?
Læs mere

Spiller swaggy p stadig basketball?

Han spillede sidst i NBA i december 2018. "Swaggy P" havde i gennemsnit 11,4 point, 2,0 rebounds og 1,0 assists på tværs af 720 karrierekampe. … Den 35-årige indfødte i Los Angeles vandt et NBA-mesterskab med Warriors i 2018. "

Tegnede w alt disney?
Læs mere

Tegnede w alt disney?

Som ung voksen fortsatte W alt ikke kun sin tegning og maling, men begyndte også at arbejde med animation og lavede korte animerede videoer for det firma, han arbejdede for på det tidspunkt, Pesman-Rubin Commercial Art Studio. W alt forlod til sidst dette firma på grund af fyringer og besluttede i stedet sammen med sin ven, Ub Iwerks, at … Var W alt Disney god til at tegne?