Hvem laver skiferfarvet opvaskemaskine?

Indholdsfortegnelse:

Hvem laver skiferfarvet opvaskemaskine?
Hvem laver skiferfarvet opvaskemaskine?
Anonim

"GE opvaskemaskine… Jeg ville ønske, jeg havde mere end 1 valg i. Vi elsker vores GE skiferopvaskemaskine. Den har mange gode funktioner og er meget støjsvag!"

Hvem laver skiferopvaskemaskiner?

Den eneste producent, der tilbyder skifer, er GE Appliances. Hvis du vil have denne farvemulighed, bliver du nødt til at købe GE. Du vil ikke være i stand til at mikse og matche mærker i dit køkken, hvis du ønsker at holde farven ensartet. Skifer er en relativt ny farve i hvidevareindustrien.

Hvem har skiferapparater?

GE Appliances er den eksklusive producent af sorte skiferapparater. De er tilgængelige i alle deres tre linjer: GE, GE Cafe og GE Profile. De forpligter sig stort til sorte skiferapparater.

Laver GE skiferapparater?

Uanset om du ønsker at udskifte et enkelt apparat eller ombygge hele dit køkken, er GEs Slate-apparater designet til at passe sammen med andre rustfrit stål, sorte eller hvide apparater, eller lave en udtalelse af sig selv. Find Køb og køb GE Slate Appliances online hos US Appliance.

Hvilken farve skabe passer til skifer?

Den steninspirerede fornemmelse af skifer skaber en mindre skinnende stemning end rustfrit stål. Skifer er ikke så alsidigt som rustfrit stål. Du skal være mere forsigtig, når du matcher skifer til dit køkkens farvepalet. Skifer ser bedst ud med avancerede hvide eller gråtonede skabe.

Anbefalede:

Interessante artikler
Gør det en forskel at tabe fem pund?
Læs mere

Gør det en forskel at tabe fem pund?

Du behøver ikke at slanke dig til din gymnasiestørrelse for at få reelle sundhedsmæssige fordele. At tabe nogle få pund gør en stor forskel. Fem procent af din kropsvægt -- 10 pund for en person på 200 pund -- kan forbedre alle slags helbredsproblemer og også få dig til at føle dig bedre.

Hvilken af følgende er en profet?
Læs mere

Hvilken af følgende er en profet?

En profag er en bakteriofag (ofte forkortet til "fag") genom indsat og integreret i det cirkulære bakterielle DNA-kromosom eller eksisterer som et ekstrakromosom alt plasmid. Dette er en latent form af en fag, hvor de virale gener er til stede i bakterien uden at forårsage forstyrrelse af bakteriecellen.

Hvad er et bilsideshow?
Læs mere

Hvad er et bilsideshow?

Et sideshow er en uformel demonstration af bilstunts, der nu ofte afholdes på ledige grunde og offentlige vejkryds, oftest i East Bay-regionen i San Francisco Bay Area, USA. Sideshows dukkede første gang op i Oakland, Californien i 1980'erne som uformelle sociale sammenkomster for unge.