Er lebec ca sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er lebec ca sikker?
Er lebec ca sikker?
Anonim

Er Lebec, CA sikkert? D-graden betyder, at kriminaliteten er meget højere end den gennemsnitlige amerikanske by. Lebec er i den 12. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 88 % af byerne er sikrere og 12 % af byerne er mere farlige.

Hvad er den farligste ca?

Roadsnacks.net listede de farligste byer i Californien for 2021 og forklarede hvorfor:

  • Emeryville – de fleste ejendomsforbrydelser i staten.
  • Oakland– en samlet kriminalitetsrate, der er 150 % højere end landsgennemsnittet, et mord, der sker i gennemsnit hver femte dag.

Er Winton CA et sikkert sted at bo?

Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Winton ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Californien har Winton en kriminalitetsrate, der er højere end 74 % af statens byer og byer i alle størrelser. … NeighborhoodScouts analyse afslører også, at Wintons rate for ejendomskriminalitet er 20 pr. tusinde indbyggere.

Er Coulterville CA sikkert?

Coulterville er lige så sikker som andre byer af samme størrelse for kriminalitet. Tabellen nedenfor sammenligner kriminalitet i byer med sammenlignelig samlet befolkning i byens grænser. Med kun kriminalitetsraten i betragtning, er Coulterville sikrere end gennemsnittet i Californien og lige så sikkert som landsgennemsnittet.

Er Lincoln CA sikkert?

Beboere føler sig ret trygge i området takket være til at Lincolns kriminalitet er 59 % lavere end landsgennemsnittet. Områdenummeret iLincoln er 916. Lincolns postnumre er 95648 og 95765. Folk, der bor i Lincoln, vil være placeret i Placer County.

Anbefalede: