Hvordan planter man hyemalis?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan planter man hyemalis?
Hvordan planter man hyemalis?
Anonim

Akonitløg skal ligge i blød en nat, før du planter dem. Plant de små løg 2-3” dybt og 3” fra hinanden fra sensommeren til det tidlige efterår. Og gode nyheder, de er hjortebestandige. Hvis du vil nyde Eranthis indendørs, er det en god ide at begynde at tvinge dem 12 til 16 uger før det planlagte blomstringstidspunkt.

Hvordan planter du Hyemalis-løg?

De skal plantes sent på efteråret samtidig med, at du graver de andre forårsblomstrende løg i. Disse små knolde skal beskyttes godt mod hårdt vintervejr, så plant dem cirka 12 cm dybt fra bunden af knolden til jordens overflade.

Hvornår skal du plante Aconites?

Akonitter skal plantes med det samme, da alle løg i den grønne tilstand mister, medmindre de plantes inden for 3 dage efter modtagelsen. Plantede dem i samme dybde, som de voksede, før de blev løftet; du kan se, hvor dette var fra det niveau, hvor bladene skifter fra hvide til grønne.

Kan jeg dyrke akonitter fra frø?

Vinterakonitter opdeles bedst umiddelbart efter blomstring og genplantes. Men når de først er etableret, vil de selv-så. Du kan hjælpe dem på vej ved at samle frø fra planterne og sprede dem i hånden. Eller så med det samme i beholdere.

Skal jeg sætte akonitløg i blød før plantning?

Growing Winter Aconite

Norm alt ville du dyrke denne plante fra små,hårde, afrundede knolde (løg), der plantes om efteråret. Jeg har læst, at du kan forbedre din chance for succes ved at lægge vinterakonitknoldene i vand natten over inden plantning.

Anbefalede: