Når en bil overretter?

Indholdsfortegnelse:

Når en bil overretter?
Når en bil overretter?
Anonim

Overkorrektion refererer til når en bilist tager fat i rattet og brat drejer det i den modsatte retning fra, hvor bilen kører. Der er utallige situationer, der kan få en chauffør til at overkorrigere, såsom: At ramme vejkanten bulder. Endnu et køretøj svinger ind i din vognbane.

Hvad betyder det, når en bil overkorrigerede?

Overkorrektion involverer at tage fat i rattet og bruge det til at rykke køretøjet i en anden retning. … Hvis du overkorrekter, kan du miste fuldstændig kontrol over dit køretøj. Denne farlige fejl kan også få dit køretøj til at vælte, især hvis du kører en SUV eller lastbil.

Hvordan kan jeg forhindre, at min bil bliver overkorrekt?

Andre måder at undgå overkorrektion på er at prøve “CPR-metoden“. Det betyder: Ret dit køretøj ved at se på, hvor du vil hen og styre i den retning. Hold pause ved at slippe foden fra både bremsen og gassen.

Hvad er overkorrektion?

intransitive verbum.: for at lave en for stor rettelse: for at justere for meget i forsøget på at udligne en fejl, fejlberegning eller et problem. Hvis suppen smager mildt, skal du ikke overkorrigere ved at tilføje for meget s alt.

Hvor skal du standse dit køretøj, hvis du er involveret i en ulykke?

Hvis du er involveret i en kollision, skal du standse din bil ved eller i nærheden af kollisionsstedet. Hvis du kan, så flyt din bil væk fra vejen, så du ikke blokerer for trafikken. Beskyt dig selv og andre mod modkørende trafik. Hvis du ikke standser på stedet for en kollision, hvor du er involveret, kan det resultere i din arrestordre.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.