Når noget er luret?

Indholdsfortegnelse:

Når noget er luret?
Når noget er luret?
Anonim

verbum (brugt uden objekt), nappet, nappe·ping. at sove i kort tid; døse. … verbum (brugt med objekt), nappede, nappe·ping. at sove eller døse igennem (en periode, en aktivitet osv.)

Hvad er et napper-slang?

1: en, der tager en lur: en, der giver en lur. 2 slang, britisk: hovedet var kommet inden for et es på at klare mig på napperen- P. G. Wodehouse grinede næsten sin napper af- Emlyn Williams gik endelig af sig- William Sansom.

Hvad er synonymet for ordet lur?

fang fyrre blink. få nogle lukkede øjne. falde i søvn. tag en siesta. tag en snooze.

Hvad betyder udtrykket fanget i lur?

: til pludselig at sætte (nogen) i en position, hvor de ikke var forberedt på at håndtere en situation, fordi de ikke var opmærksomme. Da problemet dukkede op igen, blev regeringen fanget i at sove.

Hvad er en lur?

Naptime er det tidspunkt på dagen, hvor en person, især et barn, tager en lur. En lur er en kort periode med søvn. Ordet refererer næsten altid til en søvnperiode, der er adskilt fra ens primære (ofte nattesøvn)periode for dagen. … Naptime er især forbundet med små børn.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?
Læs mere

Hvad er korrekt nysgerrighed eller nysgerrighed?

Ordet "Nysgerrighed" kommer fra ordet "Nysgerrig". Det betyder "viljen til at lære og vide mere". … Curiousity, som navnet antyder, er tilstanden af at være nysgerrig. Hvordan staver du nysgerrighed UK?

Hvad er pembrokeshire kendt for?
Læs mere

Hvad er pembrokeshire kendt for?

Bedømt af eksperter i magasinet National Geographic som den næstbedste kystlinje i verden. Med 286 miles af storslået og varieret kystlinje og over 50 strande er der masser af plads til alle. Hvilken mad er Pembrokeshire kendt for? Kød og fjerkræ.

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?
Læs mere

Hvilken kanal er Carabao Cup-finalen på?

Carabao Cup-finalen kan eksklusivt ses på ESPN+ i USA. Et ESPN+ abonnement koster $5,99 om måneden eller $59,99 årligt. Det kan også være bundtet med Disney+ og Hulu for 12,99 USD pr. måned (Hulu med annoncer) eller 18,99 USD pr. måned (Hulu uden annoncer).