Hvad er instrueret af robert b weide?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er instrueret af robert b weide?
Hvad er instrueret af robert b weide?
Anonim

Robert B. Weide er en amerikansk manuskriptforfatter, producer og instruktør. Han har instrueret en række dokumentarfilm og var hovedinstruktør og executive producer af Curb Your Enthusiasm i showets første fem år. Hans dokumentarfilm har fokuseret på fire komikere: W. C.

Hvad er instrueret af Robert B Weide meme?

Tja, til at begynde med begyndte det hele med 'Curb Your Enthusiasm' den 15. oktober 2000. Det er en amerikansk komedieserie instrueret af Robert B. Weide og skabt af Larry David (som også havde sin rimelige del af memet).

Hvorfor bruges Robert B Weide i memes?

Tv-serien byder på komedie baseret på absurde og akavede situationer. Ofte blev afslutningerne bare erstattet af kreditter med en karakteristisk sjov melodi. Det er grunden til, at Robert B Weide-kreditterne blev så populære for meme-kunstnere.

Hvem er Robert Wilde?

Robert de Wilde (født 30. april 1977 i Kampen) er en hollandsk professionel "Mid/Current School" cykelmotocross (BMX) racer, hvis bedste konkurrenceår var fra 1990 til 2003. Hans øgenavne er "Den flyvende hollænder" med henvisning til hans hurtighed og hans nationalitet og "Afro-Bob" på grund af hans lange vilde, ukæmmede hår.

Hvor kom sluttekstmeme fra?

Den tidligste kendte skabelse af dette meme er af Nikolaj Christensen. Han tilføjede kreditten til slutten affilmen 'The Mist', som er en thriller/gyserfilm, der kulminerer med en ret dramatisk hjerteskærende slutning (ingen spoilers).

Anbefalede: