Er opvaskemaskiner uhygiejniske?

Indholdsfortegnelse:

Er opvaskemaskiner uhygiejniske?
Er opvaskemaskiner uhygiejniske?
Anonim

Det viser sig, at lufttørring af tallerkener på et opvaskestativ generelt er en mere hygiejnisk metode end ved at bruge et viskestykke. For at få mere plads til lufttørring, overvej et opvaskestativ i to etager eller et, der passer over din køkkenvask.

Er det mere hygiejnisk at lufttørre service?

"Hjemme er det altid bedre at lufttørre dit service end at bruge et viskestykke, fordi et viskestykke kan rumme alle mulige bakterier. Du tørrer dine hænder med det, du bruger det til at tørre disken med, og så bruger du den til at tørre opvasken med!" Mercer er enig. "Lufttørring er bedst.

Hvorfor er mit opvaskestativ så beskidt?

Opvaskestativer kan blive snavsede af fedtet i køkkenluften, almindeligt husholdningsstøv og bare ved at være placeret i et travlt område i køkkenet.

Er det hygiejnisk at bruge opvaskemaskine som tørrestativ?

Din opvask kan effektivt renses i en opvaskemaskine. Faktisk er opvaskemaskinen den mest sanitære tørrestativ, du nogensinde kunne bruge. Du kan sikre dig, at din opvaskemaskine forbliver bakteriefri ved at skylle den ud med bagepulver med få måneders mellemrum (også selvom du ikke bruger den).

Hvor ofte skal du skifte opvaskestativ?

Så, hvor ofte skal vi rense vores opvaskestativer? Ifølge Dulude skal du rense den ugentlig, hvis du vil forhindre meldug i at vokse i første omgang. "Hvis du ser, at det bliver mugne hurtigere, så bliver du nødt til at rense det oftere," hunsiger.

Anbefalede: