Er nyhederne ægte?

Indholdsfortegnelse:

Er nyhederne ægte?
Er nyhederne ægte?
Anonim

Selv om Jack Kelly er en fiktiv karakter, var historien om the Newsies en virkelig begivenhed, der ændrede historiens gang fra 1884 til 1899. Inspirationen til Newsies var baseret på Newsboy-strejken i 1899, som var rettet mod et af de største avisnavne er New York, Joseph Pulitzers The New York World..

Er nyhederne en sand historie?

Newsies, der begyndte livet som en Disney-film, før den blev til en helt ny scenemusical i Paper Mill Playhouse, var inspireret af en begivenhed i det virkelige liv: avisdrenges strejke mod Joseph Pulitzer og andre udgivere, der forsøgte at tage mere end deres rimelige andel af de unge arbejderes indtjening.

Var Spot Conlon en rigtig person?

Var Spot Conlon en rigtig person? … Spot Conlon var virkelig rigtig. Eller i det mindste The Sun rapporterede, at han var ægte (aviserne tjekkede ikke så meget i 1899, som de gør nu). Han er nævnt i to artikler relateret til strejken, begge fra The Sun.

Hvornår var nyheder i det virkelige liv?

NEWSIES er inspireret af det virkelige liv Newsboys' Strike fra 1899, da avisdrengene Kid Blink og David Simons ledede en gruppe forældreløse og løbske børn på en to-ugers- lang aktion mod avisudgiverne Pulitzer og Hearst. Det startede med nogle børn… NYHEDER er baseret på den virkelige Newsboys' Strike fra 1899.

Er der stadig nyheder?

Newsies var kun Adlrichs andet Broadway-show. Efter showet lukkedeBroadway deltog han i showets nationale turné og blev med det indtil hans sidste optræden i 2016.

Anbefalede: