Bliver caroline og klaus gift?

Indholdsfortegnelse:

Bliver caroline og klaus gift?
Bliver caroline og klaus gift?
Anonim

De blev gift i The Vampire Diaries sæson 8, afsnit 14, "Vi planlægger et junibryllup." Bare hvis du har glemt det, "vi planlægger et juni-bryllup" er en af Carolines linjer om Stefan i piloten. Og det handler om kontinuitet. Selvom Sterolin var slutspillet, var de ikke skæbnebestemt til at leve lykkeligt til deres dages ende.

Hvem gifter Klaus sig med i originalerne?

Niklaus Mikaelson er den originale varulv-vampyrhybrid. Han blev født af en affære mellem Ansel og Esther Mikaelson og er stedsøn af Mikael. Han er far til Hope Mikaelson og Grace O'Connell-Mikaelson. Han er ægtemand til Camille O'Connell-Mikaelson.

Ender Caroline og Klaus sammen?

sammen i de sidste par sæsoner af The Vampire Diaries og fortsatte med at holde Klaus i skak i den sidste sæson af The Originals. … Når alt er sagt og gjort, forbliver Caroline den sidste kærlighed til både Stefan Salvatore og Klaus Mikaelson. Men til sidst valgte de begge en anden frem for hende.

Hvem ender Caroline med?

Ved slutningen af The Vampire Diaries er Caroline den sidste tilbageværende vampyr, da Damon og Elena bliver mennesker igen, og Stefan og Enzo er døde. Caroline og Elena Gilbert bliver familie ved slutningen af serien, da begge gifter sig med en Salvatore-bror. Caroline er gift med Stefan, og Elena gifter sig med Damon.

Hvorfor forlod Stefan Caroline?

Efter Damon'sforsvinden, var Caroline skuffet over at høre af Stefan, at Damon ikke ville komme tilbage. Damon tvang Caroline til at befri ham fra sit fængsel og dræbte Zach, til Stefans rædsel. Han bad Damon om at lade Caroline være alene, da hun planlagde en fest på Mystic Grill.

Anbefalede: