Skal bibliografien være i alfabetisk rækkefølge?

Indholdsfortegnelse:

Skal bibliografien være i alfabetisk rækkefølge?
Skal bibliografien være i alfabetisk rækkefølge?
Anonim

En bibliografi er en komplet liste over de referencer, der bruges i et stykke akademisk skrift. Kilderne bør være opført i alfabetisk rækkefølge efter forfatterens eller redaktørens efternavn. … I modsætning til en henvisning i en fodnote er forfatterens eller redaktørens fornavne og efternavne omvendt.

Hvordan alfabetiserer du en bibliografi?

I de fleste stilretningslinjer er den vigtigste måde at alfabetisere på for at bruge forfatterens efternavn. Hvis din bog har mere end én forfatter, skal du bruge forfatteren, hvis navn er anført først til alfabetisering, selvom du vil angive alle navnene i citatet.

Skal Harvard-bibliografien være i alfabetisk rækkefølge?

I Harvard-systemet (forfatter-dato) er listen over referencer arrangeret alfabetisk efter forfatterens efternavn, årstal (og bogstav, hvis nødvendigt) og er placeret i slutningen af arbejdet. … Forskellige kurser kræver muligvis blot en referenceliste, blot en bibliografi eller endda begge dele.

Hvilken er en korrekt bibliografipost?

Eksempler på bibliografiformater

Den mest grundlæggende information, som hver reference skal have, er forfatterens navn, titlen, datoen og kilden. Forskellige typer kilder har forskellig formatering i bibliografien.

Hvordan sorterer du referencer i alfabetisk rækkefølge?

Answer

  1. Vælg alle referencerne på din side (vælg ikke overskriften på siden:Referencer)
  2. På fanen Hjem, i gruppen Afsnit, skal du klikke på ikonet Sorter.
  3. I dialogboksen Sorter tekst, under Sorter efter, skal du klikke på Afsnit og tekst, og derefter klikke på enten Stigende.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem er profeten i lds kirke?
Læs mere

Hvem er profeten i lds kirke?

Russell M. Nelson er Kirkens nuværende præsident og profet. Russell M. Nelson, 17. præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hvem er den næste i rækken som profet for LDS-kirken? Lige nu er den mand præsident Russell M.

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?
Læs mere

For at et grundstof skal betragtes som et makronæringsstof?

Næringsstoffer som planter kræver i større mængder kaldes makronæringsstoffer. Omkring halvdelen af de essentielle grundstoffer betragtes som makronæringsstoffer: kulstof, brint, oxygen, nitrogen, fosfor, kalium, calcium, magnesium og svovl.

Hvornår forsvandt Genette Tate?
Læs mere

Hvornår forsvandt Genette Tate?

John Tates 13-årige datter Genette forsvandt, mens hun cyklede i en landsby i Devon i august 1978. Selvom det var en af de mest højtprofilerede politiefterforskninger i sin tid, blev der aldrig fundet noget lig, og ingen blev sigtet for hendes mord.