Er elektron og positron udslettelse?

Indholdsfortegnelse:

Er elektron og positron udslettelse?
Er elektron og positron udslettelse?
Anonim

I partikelfysik er annihilation den proces, der opstår, når en subatomare partikel kolliderer med sin respektive antipartikel for at producere andre partikler, såsom en elektron, der kolliderer med en positron for at producere to fotoner.

Når en elektron og positron udslettes?

Elektron-positron-annihilation er processen, hvor en positron kolliderer med en elektron, hvilket resulterer i udslettelse af begge partikler. Elektroner (eller β- partikler) og positroner (eller β+ partikler) har samme masse, men modsat ladning. Positroner er antistof-ækvivalenten til en elektron, produceret af B+-henfald.

Hvad sker der, når positron og elektron kolliderer?

Når en elektron og positron (antielektron) kolliderer ved høj energi, , kan de udslette og producere charmekvarker, som derefter producerer D+ og D - mesons.

Når en elektron og en positron kolliderer, tilintetgør de, og hele deres masse omdannes til energi, er den energi, der frigives ved udslettelse af et elektronpositronpar?

Den samlede mængde energi, der frigives, når en positron og en elektron tilintetgør, er 1.022 MeV, svarende til positronens og elektronens kombinerede hvilemasseenergier. Energien frigives i form af fotoner. Antallet af fotoner afhænger af præcis, hvordan positronen og elektronen tilintetgør.

Hvad er partikeludslettelse?

Annihilation, i fysik, reaktion, hvor en partikel og dens antipartikel kolliderer og forsvinder og frigiver energi. Den mest almindelige udslettelse på Jorden sker mellem en elektron og dens antipartikel, en positron.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.