Har Jackie Evancho på, at Amerika har talent?

Indholdsfortegnelse:

Har Jackie Evancho på, at Amerika har talent?
Har Jackie Evancho på, at Amerika har talent?
Anonim

Popular on Gold Derby Som værten Terry Crews mindede publikum om, var Jackie den yngste soloartist i "AGT"-historien, der fik platin. Hun var kun 10 år gammel, da hun første gang optrådte i sæson 5 af "America's Got Talent." På trods af at Jackie var en frontløber til at vinde, tabte Jackie i sidste ende til sangeren Michael Grimm.

Vandt Jackie Evancho nogensinde America's got talent?

Jackie Evancho var åh så tæt på at vinde den femte sæson af America's Got Talent. … Mandag aften vendte Evancho tilbage til America's Got Talent-scenen for NBC's Champions spin-off, hvor hun greb øjeblikket med et stykke musikalsk perfektion.

Hvor gammel var Jackie Evancho, da hun var på America's got talent?

Evancho, med en diskografi domineret af Broadway og moderne klassisk, er stadig kendt for mainstream-publikummet, hovedsageligt på grund af "America's Got Talent", hvor hun blev showets yngste finalist i 2010 og sluttede på andenpladsen ved alder 10.

Hvilken sang sang Jackie Evancho på America's got talent?

America's Got Talent

Den 10. august 2010 fremførte Evancho arie "O mio babbino caro" i seriens kvartfinalerunde.

Hvem slog Jackie Evancho på AGT?

I finalen den 14. september 2010 optrådte han "When a Man Loves a Woman" og pegede på sin kæreste, Lucie,i publikum. Den følgende dag blev det afsløret, at Grimm vandt showet og slog barnesangerinden Jackie Evancho. Grimm gik til America's Got Talent: The Champions i 2020 elimineret ved Preliminary.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder pedikulering?
Læs mere

Hvad betyder pedikulering?

pe·dic·u·la·tion (pĕ-dik'yū-lā'shŭn) Angreb med lus. [L. pediculus, lus] Hvad er pedikuleret? (pɪˈdɪkjʊˌleɪtɪd) adj . har en stilk eller stilke. Hvilken medicinsk orddel betyder nat? Vilkår i dette sæt (61) nocti.

Spiller swaggy p stadig basketball?
Læs mere

Spiller swaggy p stadig basketball?

Han spillede sidst i NBA i december 2018. "Swaggy P" havde i gennemsnit 11,4 point, 2,0 rebounds og 1,0 assists på tværs af 720 karrierekampe. … Den 35-årige indfødte i Los Angeles vandt et NBA-mesterskab med Warriors i 2018. "

Tegnede w alt disney?
Læs mere

Tegnede w alt disney?

Som ung voksen fortsatte W alt ikke kun sin tegning og maling, men begyndte også at arbejde med animation og lavede korte animerede videoer for det firma, han arbejdede for på det tidspunkt, Pesman-Rubin Commercial Art Studio. W alt forlod til sidst dette firma på grund af fyringer og besluttede i stedet sammen med sin ven, Ub Iwerks, at … Var W alt Disney god til at tegne?