Har du en puls med supraventrikulær?

Indholdsfortegnelse:

Har du en puls med supraventrikulær?
Har du en puls med supraventrikulær?
Anonim

Hvis du har supraventrikulær takykardi (SVT), vil du norm alt mærke dit hjerte løbe i brystet eller halsen og en meget hurtig puls (140-180 slag i minuttet). Du kan også føle: brystsmerter.

Hvordan ved jeg, om jeg har SVT?

Supraventrikulære takykardier er sædvanligvis snævre-komplekse takykardier med et QRS-interval på 100 ms eller mindre på et elektrokardiogram (EKG). Lejlighedsvis kan de vise et bredt QRS-kompleks i tilfælde af en allerede eksisterende ledningsforsinkelse, en afvigelse på grund af hastighedsrelateret ledningsforsinkelse eller en bundtgrenblok.

Hvordan udelukker du SVT?

Hvordan diagnosticeres SVT?

  1. Spørger, om noget udløser den hurtige puls, hvor længe den varer, om den starter og stopper pludseligt, og om slagene er regelmæssige eller uregelmæssige.
  2. Kan lave en test kaldet et elektrokardiogram (EKG, EKG). Denne test måler hjertets elektriske aktivitet og kan optage SVT-episoder.

Hvad er minimumspulsen for SVT?

En normal hvilepuls er norm alt mellem 60 og 100 slag i minuttet. Alt over 100 betragtes som takykardi. SVT-priser er norm alt ca. 150 til 250 slag i minuttet.

Hvordan opdager du supraventrikulære arytmier?

Annonce

  1. Elektrokardiogram (EKG). Under et EKG er sensorer (elektroder), der kan registrere dit hjertes elektriske aktivitet, fastgjort til dit bryst ognogle gange til dine lemmer. …
  2. Holter-skærm. …
  3. Begivenhedsmonitor eller mobil telemetrienhed. …
  4. Ekkokardiogram. …
  5. Implanterbar loop-optager.

Anbefalede: