Kan du slette en Facebook-konto?

Indholdsfortegnelse:

Kan du slette en Facebook-konto?
Kan du slette en Facebook-konto?
Anonim

Tryk øverst til højre på Facebook. Rul ned og tryk på Indstillinger. Rul ned til afsnittet Dine Facebook-oplysninger, og tryk på Kontoejerskab og -kontrol. Tryk på Deaktivering og sletning, og vælg Slet konto.

Hvordan sletter du en Facebook-konto permanent?

For at slette din konto:

  1. Klik øverst til højre på Facebook.
  2. Vælg indstillinger og privatliv > Indstillinger.
  3. Klik på dine Facebook-oplysninger i venstre kolonne.
  4. Klik på deaktivering og sletning.
  5. Vælg Slet konto permanent, og klik derefter på Fortsæt til kontosletning.

Hvad sker der, hvis jeg permanent sletter min Facebook-konto?

Hvad sker der, hvis jeg permanent sletter min Facebook-konto? Din profil, billeder, indlæg, videoer og alt andet, du har tilføjet, slettes permanent. Du vil ikke kunne hente noget, du har tilføjet. Du vil ikke længere være i stand til at bruge Facebook Messenger.

Hvad ser mine venner, når jeg sletter min Facebook-konto?

Hvis du deaktiverer din konto, vil din profil ikke være synlig for andre personer på Facebook, og folk vil ikke være i stand til at søge efter dig. Nogle oplysninger, såsom beskeder, du har sendt til venner, kan stadig være synlige for andre. Eventuelle kommentarer, du har lavet på en anden persons profil, forbliver.

Hvad sker der, når du deaktiverer Facebook?

Sletter din Facebook-konto

Når dudeaktiver din konto, Facebook gemmer alle dine indstillinger, billeder og oplysninger, hvis du beslutter dig for at genaktivere din konto. Dine oplysninger er ikke væk - de er bare skjulte. Det er dog muligt at slette din konto permanent uden mulighed for gendannelse.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .