Vil naira komme tilbage i yrkkh?

Indholdsfortegnelse:

Vil naira komme tilbage i yrkkh?
Vil naira komme tilbage i yrkkh?
Anonim

Som afsløret i flere medierapporter, kommer Naira, spillet af Shivangi Joshi, endelig tilbage i Kartiks liv. … Kaira-fansene blev ved med at kræve et solidt gensyn mellem Kartik og Naira, vel vidende at forfatterne helt sikkert vil genoplive Nairas rolle i de kommende afsnit.

Kommer naira-karakteren tilbage i Yrkkh?

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Major Twist: Naira er tilbage i Kartiks liv forud for sit bryllup med Sirat.

Er naira i live i Yrkkh 2021?

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai gennemgår et stort twist i sin historie. Skaberne har besluttet at afslutte karakterlinjen for Naira, som er mest elsket af fansene. … Fansene af Naira og Yeh Rishta Kya Kehlata Hai ser ud til at få en stor overraskelse. I modsætning til det vidt udbredte rygte, dør Naira ikke i showet.

Hvem er Simran i Yrkkh?

Shivangi Joshi ser SMUK ud som Simran fra YRKKH; Vrushika Mehta siger: "Ishq hai tu" Shivangi Joshi er uden tvivl en af vores mest lovende unge kunstnere. Hun har samlet en stor fanskare som et resultat af hendes optræden på Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH).

Vil Sirat gifte sig med Ranveer?

Mumbai: Ranveer og Sirat i Star Plus-showet Yeh Rishta Kya Kehlata Hai er endelig gift. Efter at Sirat vendte tilbage fra boksekampen, bærer Kartik hende til bryllupsstedet, og hun gifter sig endelig med Ranveer. Sirat og Ranveer ernu indstillet på at sige farvel til Goenkaerne og Mauri og efterlade dem med et tungt hjerte.

Anbefalede: