Er tamworth på vandrestriktioner?

Indholdsfortegnelse:

Er tamworth på vandrestriktioner?
Er tamworth på vandrestriktioner?
Anonim

Tamworth, Moonbi og Kootingal er i øjeblikket i gang med permanente vandbesparende foranst altninger. … Permanente vandbesparende foranst altninger er altid på plads, når der ikke er faktiske vandrestriktioner.

Hvad er niveau 3 vandrestriktioner Tamworth?

Niveau 3. Al brug af sprinklere er forbudt – inklusive sprinklere, sprays, microjet sprays, faste slanger og underjordiske dryppersystemer. Håndholdte slanger kun i 15 minutter pr. ejendom inden for to timers vinduet fra 17.00 til 19.00 Eastern Standard Time eller 18.00 til 20.00 sommertid.

Er NSW på vandrestriktioner?

NSW-regeringen har annonceret, at Water Wise Guidelines har erstattet niveau 1-vandrestriktioner og gælder for alle i Sydney, Blue Mountains og Illawarra. Dette omfatter alle beboere og virksomheder. Restriktionerne er lettet, men lad os holde os vandkloge.

Er der vandrestriktioner på den centrale kyst?

Current Restriction

The Central Coast Water Wise-regler er: - Vanding med en sprinkler, et vandingssystem eller en udløserdyseslange er tilladt enhver dag før kl. 10.00 eller efter kl. 16.00 for at undgå dagens varme.

Hvor får Tamworth sit vand fra?

Chaffey Dam er Tamworths primære vandkilde med en kapacitet på 100 gigaliter. Dungowan Dam er en supplerende kilde med en kapacitet på 6,3 gigaliter. Rådet har høje sikkerhedslicenser til at bruge 16.4gigaliter ved Chaffey Dam og 5,6 gigaliter ved Dungowan Dam, der skal bruges til Tamworth-forsyningen.

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.