Hvad betyder ordet ergodicity?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder ordet ergodicity?
Hvad betyder ordet ergodicity?
Anonim

1: af eller relateret til en proces, hvor hver sekvens eller større stikprøve er lige repræsentativ for helheden (med hensyn til en statistisk parameter) 2: involverer eller relaterer til sandsynligheden for, at en tilstand vil gentage sig, især: med nul sandsynlighed for, at en tilstand aldrig vil gentage sig.

Hvordan forklarer du ergodicitet?

Hvad er Ergodicitet? Dette tankeeksperiment er et eksempel på ergodicitet. Enhver aktør, der deltager i et system, kan defineres som enten ergodisk eller ikke-ergodisk. I et ergodisk scenarie er det gennemsnitlige resultat af gruppen det samme som det gennemsnitlige resultat for individet over tid.

Hvorfor er ergodicity vigtigt?

Dette er en ekstremt vigtig egenskab for statistisk mekanik. Faktisk opfandt grundlæggeren af statistisk mekanik, Ludwig Boltzmann, "ergodic" som navnet på en stærkere, men beslægtet egenskab: Startende fra et tilfældigt punkt i statens rum vil baner typisk passere gennem hvert punkt i statens rum.

Hvad menes med ergodicitet i digital kommunikation?

I økonometri og signalbehandling siges en stokastisk proces at være ergodisk hvis dens statistiske egenskaber kan udledes fra en enkelt, tilstrækkelig lang, tilfældig stikprøve af processen. … Omvendt er en proces, der ikke er ergodisk, en proces, der ændrer sig uregelmæssigt med en inkonsekvent hastighed.

Hvad er en ergodisk proces give en reellivseksempel?

Kast en almindelig terning med 6 ansigter. Kast en normal mønt. Hvis intet udefra forsøger at påvirke resultatet (et usynligt væsen, der fanger terningen og viser et ansigt efter eget valg), vil du sandsynligvis producere en ergodisk proces.

Anbefalede: