Gem det ikke under en skæppe?

Indholdsfortegnelse:

Gem det ikke under en skæppe?
Gem det ikke under en skæppe?
Anonim

Lignelsen om lampen under en skæppe er en af Jesu lignelser. Det fremgår af Matthæus 5:14-15, Markus 4:21-25 og Lukas 8:16-18. Hos Matthæus er lignelsen en fortsættelse af foredraget om s alt og lys i Jesu bjergprædiken. Lignelsen optræder også i det ikke-kanoniske Thomasevangelium, som siger 33.

Hvad betyder skjul ikke dit lys under en skæppe?

Definition af skjule sit lys under en skæppe

: ikke at fortælle andre om ens talenter, succeser, ideer osv..

Hvad er en skæppe i Bibelen?

King James Bible, 1611, Matthæus, 5:15 og 5:16. Skæppen var dengang en beholder til måling af tørvarer som korn eller ærter. Det var typisk en træspand med et volumen på otte gallons (selvom dette har varieret over tid og sted).

Hvad er meningen med lignelsen om lampen?

Jesus fortæller lignelsen om lampen på standen for at opmuntre sine tilhængere til at skille sig ud, for at være et eksempel og ikke gemme sig væk. … Jesus bruger eksemplet med en olielampe. Den blev bragt ind i hjemmet for at give lys, så den blev ikke gemt under sengen, men i stedet sat på en lampestage, hvor den kunne have størst indflydelse.

Hvad siger Matthæus 5 15?

I King James-versionen af Bibelen lyder teksten: 15 : Man tænder heller ikke et lys og siger det . under en skæppe, men på en lysestage; og det . giver lys over alt deter i huset.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er o2-telefoner låst op?
Læs mere

Er o2-telefoner låst op?

Låser O2 telefoner? Alle månedlige betalingstelefoner købt på O2 fra juni 2018 sælges ulåst. Pay as you go-telefoner solgt på O2 sælges stadig låst til netværket. Men kan nemt låses op. Er O2-telefoner låst op i 2021? O2, Sky, Three og Virgin sælger allerede kun ulåste håndsæt.

Hvem er lenny kravitz forældre?
Læs mere

Hvem er lenny kravitz forældre?

Leonard Albert Kravitz er en amerikansk sanger, sangskriver, musiker, pladeproducer, multi-instrumentalist og skuespiller. Hans stil inkorporerer elementer af rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hård rock, psykedelisk, pop, folk og ballader.

Vokser meibomiske kirtler tilbage?
Læs mere

Vokser meibomiske kirtler tilbage?

'Det spændende er, at når først kirtlen er afkortet, har vi med behandling set kirtler vokse tilbage over tid til marginen og ved hjælp af billedteknologi, set kirtler regenerere, som vi troede var væk,' sagde han. 'Meibomske kirtler producerer olie undtagen hvis de ikke fungerer korrekt.