Skal lactobacillus være kursiv?

Indholdsfortegnelse:

Skal lactobacillus være kursiv?
Skal lactobacillus være kursiv?
Anonim

Et trivielt navn bør hverken skrives med stort første bogstav eller i kursiv. Eksempler på trivielle navne er: lactobaciller, mykobakterier, salmonella, stafylokokker og streptokokker. … Hvis du henviser til en specifik bakterieart, bør et trivielt navn, der henviser til en komplet slægt, aldrig bruges.

Skal bakterienavne kursives?

Bakterie-gennavne skrives altid med kursiv. Svampegennavne behandles generelt på samme måde som virusgennavne (dvs. 3 kursiverede bogstaver, små bogstaver).

Er Lactobacillus med store bogstaver?

For eksempel kan medlemmer af familien Lactobacillaceae, "stammen" Lactobacilleae eller slægten Lactobacillus omtales som "lactobacillaceae" eller "lactobacilli", ikke kursiv og norm alt ikke med stort.

Skal bacillen kursiveres?

Baciller findes i mange forskellige taksonomiske grupper af bakterier. Imidlertid refererer navnet Bacillus, med stort og kursivt, til en specifik slægt af bakterier. … Når ordet er formateret med små bogstaver og ikke kursiv, 'bacillus', vil det højst sandsynligt være henviser til form og slet ikke til slægten.

Sæter du arter i kursiv?

De videnskabelige navne på arter er kursiveret. Slægtsnavnet skrives altid med stort og skrives først; det specifikke epitet følger slægtsnavnet og er ikke med stort.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.