Blev amerikanske bandstand-dansere bet alt?

Indholdsfortegnelse:

Blev amerikanske bandstand-dansere bet alt?
Blev amerikanske bandstand-dansere bet alt?
Anonim

Vi sendte omkring 15.000 fanbreve hver uge. Husk, disse stamgæster var ikke bet alte skuespillere eller dansere. De var rigtige børn fra Philly, og hvis man så med hver dag, kunne man se, hvem der slog op, og hvem der gjorde op. The Regulars, også kendt som "The Committee" var kun en del af Bandstand-historien.

Tjente amerikanske bandstand-dansere?

Ingen danser blev bet alt en øre for at være med i showet. Mange stamgæster blev tilbudt reklamer, men enhver, der tjente penge på at være med i programmet, blev smidt ud med det samme.

Hvem var de mest populære dansere på American Bandstand?

Superstjernet Bandstand-parret Justine Carrelli og Bob Clayton, to af showets mest populære dansere, var i centrum hver uge. Da de kun var henholdsvis 13 og 16 år, blev tosomheden stamgæster i showet, som Dick Clark var vært for, og dansede som par i næsten tre år, før de gik fra hinanden.

Har American Bandstand sorte dansere?

Bandstand var et nation alt tv-show, men på det tidspunkt optrådte ingen sorte teenagere i programmet. Black og Latino rock and roll-kunstnere optrådte, og mange af de danse, de lavede, stammede fra det sorte samfund, men ingen sorte teenedansere dukkede nogensinde op i showet.

Hvorfor var American Bandstand så populær?

En anden del af showet var dets Rate-a-Record-segment - hvor folk vurderede en rekord på en skala fra 35 til 98 - hvilketopstod ordsproget: "Den har et godt beat, og du kan danse til det." For denne tids musikindustri var American Bandstand uden tvivl det mest betydningsfulde tv-sted i landet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har det nogensinde sneet i modesto ca?
Læs mere

Har det nogensinde sneet i modesto ca?

Den største snedybde på noget tidspunkt i rekordperioden i Modesto var 1 tomme optaget den 21. januar 1962. Der er målbart snefald over dette område kun cirka en gang hvert 10.-20. år eller deromkring. Det største 1-dags snefald, der er registreret i Modesto, var 1,5 tommer registreret den 21.

Skal jeg flytte til Moreno Valley?
Læs mere

Skal jeg flytte til Moreno Valley?

Moreno Valley er et perfekt sted for folk fra alle samfundslag i livet. Der er restauranter, parker, indkøbscentre og skoler over alt i byen. Der er lave kriminalitetsrater og lave trafikrater. Moreno Valley er et vidunderligt sted at besøge og leve generelt.

Er intradag handel tilladt i islam?
Læs mere

Er intradag handel tilladt i islam?

Marginhandel, dagshandel, optioner og futures anses for at være forbudt af sharia af "flertallet af islamiske lærde" (ifølge Faleel Jamaldeen). Er aktiehandel haram i islam? Handel med aktier halal eller haram? Aktierne er af en virksomhed, der ikke beskæftiger sig med et produkt/tjenester, som er haram.