Blev deltagere bet alt for 60 dage?

Indholdsfortegnelse:

Blev deltagere bet alt for 60 dage?
Blev deltagere bet alt for 60 dage?
Anonim

Selvom vi ikke ved præcist, hvor meget 60 Days In-deltagere bliver bet alt, ved vi, at A&E-showet også betaler penge til fængslet for at filme der. For eksempel bet alte showet $60.000 til Clark County-fængslet for at filme der over 120 dage - omkring $500 pr. dag. … 60 Days In streames nu på Netflix.

Er nogen på 60 Days In blevet debiteret?

60 Days In Star Nate Burrell dør af selvmord som 33-årig efter at være blevet anklaget for voldtægt og overfald. … Stjernens død blev bekræftet af hans søster Chelsey Walker, som fort alte TMZ, at Burrell havde skudt sig selv i downtown Allegan, Michigan i lørdags.

Blev Zac from 60 Days In DEA-agent?

Han var en tidligere amerikansk marinesoldat, som stadig var i reserve, da han deltog i undercover-eksperimentet. Men Zac skulle på showet for at forfølge en karriere som Drug Enforcement Agency (DEA)-agent. Han var en af de mest populære deltagere i serie 1.

Hvad skete der med Abner på 60 Days In?

At afslutte sit forhold til banden og følge Kristi vej førte Abner til, hvor han er i dag: en leder i sit samfund, der udfører arbejde, han er stolt af. Abner, som nu er statspræst, minister og almindelig frivillig Røde Kors, har haft en ren rekord i over et årti.

Er 60 dage om aflysning?

Muligvis på grund af denne faktor eller af en anden årsag, har A&E heller ikke officielt fornyet eller annulleret "60 DaysI" endnu, så der er stadig ingen garanti for, at en syvende sæson overhovedet kommer.

Anbefalede: