Dræber de thanos i slutspillet?

Indholdsfortegnelse:

Dræber de thanos i slutspillet?
Dræber de thanos i slutspillet?
Anonim

Nu hvor Avengers Endgames digitale versioner er ude med kommentarer fra forfatterne og instruktørerne, blev det afsløret, at Thanos' død mere var et assisteret selvmord. Mod slutningen af Avengers: Infinity War er det kun Thor, der er tæt på at dræbe Thanos. … Det mislykkede forsøg blev hos Thor i lang tid.

Dør Thanos i slutspil?

De er blevet villet ud af eksistensen, hvilket betyder, at de kan villes tilbage. Men det er ikke billigt.” Med den samme logik er Thanos ikke død. … I slutningen af Endgame bruger Tony Stark Infinity Gauntlet til at vende Thanos' snap og ofrer sig selv i processen.

Hvordan døde Thanos i slutspillet?

Thanos dør faktisk to gange i Endgame. Først han bliver halshugget af Thor efter at have afsløret, at han havde ødelagt Infinity Stones, og dermed nægtet Jordens Mægtigste Helte en nemmere vej til at bringe de Forsvundne tilbage.

Hvem besejrede Thanos i Avengers slutspil?

Warlock tilkalder Avengers og Captain Marvel for at stoppe Thanos, selvom planen bliver forpurret, da Thanos dræber Warlock. Titanen omgrupperer og fanger heltene, som bliver befriet af Spider-Man and the Thing. Thanos bliver endelig stoppet af Warlock, hvis ånd dukker op fra Soul Gem og forvandler Titanen til sten.

Hvem er den svageste hævner?

MCU-heltene rangeret fra svagest til stærkest

  • Vi tager et kig på 24 helte på tværsMarvel Cinematic Universe og afgør, hvem den stærkeste af alle MCU-heltene er. …
  • Hawkeye betragtes af mange som den svageste MCU-helt, selvom han er dygtig, virker han bare som en almindelig fyr med bue og pil.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.