Hvordan får du det 2. puc-resultat 2020?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan får du det 2. puc-resultat 2020?
Hvordan får du det 2. puc-resultat 2020?
Anonim

Karnataka 2nd PUC-resultater 2020: Studerende i klasse 12, der har optrådt i eksamenerne, kan tjekke deres PUC 2nd Year-resultater 2020 online på de officielle hjemmesider: karresults.nic.in, kseeb.kar.nic.in, pue.kar.nic.in eller på Suvidya-portalen på result.bspucpa.com.

Hvordan kan jeg tjekke mit 2. PUC-resultat 2020?

Resultater kan tilgås på webstedet -- karresults.nic.in. Karnataka 2. PUC-eksamenresultater blev offentliggjort den 20. juli.

Hvordan kan jeg tjekke mit 2. PUC-resultat 2020 via sms?

For at tjekke resultater via SMS skal eleverne sende meddelelsen KAR12 til 56263. Studerende kan også få Karnataka Board 2. års PUC-resultater via onlineportalen SuVidya.

Hvordan kan jeg tjekke mit 12. resultat i Karnataka?

Resultaterne offentliggøres på den officielle hjemmeside: karresults.nic.in. Studerende kan tjekke resultaterne online ved at bruge deres rullenummer/registreringsnummer.

Hvordan kan jeg få 2. PUC-resultat ved navn?

Sådan tjekker du 2. PUC-resultater 2021

  1. Åbn det officielle websted karresults.nic.in.
  2. Klik på linket "Karnataka PUC Results"
  3. Resultatvinduet åbnet.
  4. Indtast nu de nødvendige oplysninger, og send.
  5. Endelig er du i stand til at tjekke det 2. PUC-resultat.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.