Kan malaysere have dobbelt statsborgerskab?

Indholdsfortegnelse:

Kan malaysere have dobbelt statsborgerskab?
Kan malaysere have dobbelt statsborgerskab?
Anonim

Malaysia anerkender ikke dobbelte statsborgere. Hvis en statsborger i Malaysia påtager sig statsborgerskab i et andet land, tilbagekaldes hendes statsborgerskab af den malaysiske regering.

Hvorfor Malaysia ikke tillader dobbelt statsborgerskab?

Som du rigtigt har udtrykt det, tillader Malaysia ikke dobbelt statsborgerskab. I henhold til artikel 24 i den føderale forfatning kan den føderale regering ved ordre fratage dig dit malaysiske statsborgerskab, hvis den finder ud af, at du har erhvervet statsborgerskab i et andet land uden for føderationen.

Kan jeg have dobbelt statsborgerskab i USA og Malaysia?

Malaysia tillader ikke dobbelt statsborgerskab, så når du erhverver statsborgerskab i et andet land, annulleres dit malaysiske statsborgerskab. Det betyder, at du ankommer som amerikansk statsborger uden spørgsmål.

Kan en baby have dobbelt statsborgerskab i Malaysia?

Sidste år sagde Malaysias viceindenrigsminister, at et barn født i udlandet kan have dobbelt statsborgerskab-hvilket er ulovligt-og udgøre en national sikkerhedstrussel. Mødre med børn født i udlandet kan ansøge om statsborgerskab på deres vegne, inden de fylder 21 år.

Skal jeg opgive mit malaysiske statsborgerskab?

Der er ingen lov i Malaysia, ifølge hvilken en malaysisk statsborger skal give afkald på sit statsborgerskab i Malaysia, når han bliver bosat eller statsborger i et andet land. … Det er bestemt ikke strafbart at blive enstatsborger i et andet land, mens han ikke giver afkald på malaysisk statsborgerskab.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"