Hvornår stikker navlen ud?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår stikker navlen ud?
Hvornår stikker navlen ud?
Anonim

Men nogle gange kan en voksende baby i livmoderen lægge så meget pres på en kvindes mavevæg, at hendes norm alt "innie"-navle bliver en "outie". Det sker typisk i andet eller tredje trimester af graviditeten, oftest omkring 26 uger. Hvis det sker for dig, skal du ikke bekymre dig.

Sprækker navler altid ud under graviditeten?

navlen springer ud

Nogle gange under graviditeten, vil din gravide navle stikke ud. Selvom du har været en "innie" hele dit liv, kan udvidelsen af dit mave under graviditeten få dig til at være en "outie".

Er det norm alt, at din navle stikker ud?

En outie er normal og norm alt ikke et medicinsk problem, kun en kosmetisk for nogle. For nogle spædbørn kan årsagen til en ydre navle være navlebrok eller granulom.

Hvordan ved du, hvornår din navle springer ud under graviditeten?

A: De fleste kommende mødre går fra innie til outies i andet eller tredje trimester. Det sker, fordi din ekspanderende livmoder sætter pressure på resten af din mave, ved at trykke din navle udad. Efter du har leveret, vil trykket være væk, og din navle vil gå tilbage til normal.

Kan du få en baby, hvis du ikke har en navle?

Babyer, der har en omphalocele, bliver på den anden side virkelig født uden en navle. Dettarme eller andre abdominale organer stikker ud gennem et hul i midten af barnets mave, lige der hvor navlen ville være.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?