Understreger du bog titler?

Indholdsfortegnelse:

Understreger du bog titler?
Understreger du bog titler?
Anonim

I moderne praksis betragtes underlining generelt ikke som en standardmetode til at skelne mellem bog titler i dit forfatterskab. Når det er sagt, er der stilguider, der foretrækker at sætte bog titler i anførselstegn frem for kursiv, så det er altid en god idé at tjekke dette.

Streger du en bogtitel i en sætning?

Når du skriver, skal bog titler-faktisk titlerne på ethvert værk i fuld længde- altid være kursiv. Titler på kortere værker, såsom et digt eller en novelle, skal sættes i anførselstegn. Du bør kun understrege titlerne på værker i fuld længde, hvis dit essay er håndskrevet (da kursiv ikke er en mulighed).

Skal bog titler understreges eller kursives?

Titler på bøger, skuespil, film, tidsskrifter, databaser og websteder er kursiv. Sæt titler i anførselstegn, hvis kilden er en del af et større værk. Artikler, essays, kapitler, digte, websider, sange og taler er placeret i anførselstegn.

Hvilke titler skal understreges?

Titler. Som de fleste studerende ved, skal titler på kunstværker, skrift eller kommunikation altid være kursiv. Understregningen er udfaset med kursiv tekst. Nogle lærere og professorer foretrækker dog stadig understregningen.

Hvordan understreger du en bog?

Guides til understregning

  1. Læs et helt afsnit først.
  2. Understreg ikke for meget.
  3. Vælg oplysninger, du vil lære at lave til noter.
  4. Få de store punkter tydeligt frem.
  5. Lav noter i margenerne.
  6. Inse, at introduktioner sjældent indeholder materiale, der skal understreges.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.