Betyder intermezzo mellemspil?

Indholdsfortegnelse:

Betyder intermezzo mellemspil?
Betyder intermezzo mellemspil?
Anonim

Intermezzo, (italiensk: “mellemspil”) flertal intermezzi eller intermezzoer, i musik og teater, en underholdning opført mellem akter af et skuespil; også en let instrumental komposition.

Hvad er intermezzo?

1: a short light entr'acte. 2a: en sats, der kommer mellem hovedafsnittene af et udvidet musikalsk værk (såsom en opera) b: en kort selvstændig instrumental komposition. 3: et norm alt kort mellemspil eller afledning.

Hvad er formen for et intermezzo?

I musik er et intermezzo (/ˌɪntərˈmɛtsoʊ/, italiensk udtale: [ˌinterˈmɛddzo], flertalsform: intermezzi), i den mest generelle forstand, en komposition, der passer mellem andre musikalske eller dramatiske enheder, såsom skuespil eller satser af et større musikalsk værk.

Hvad er et symfonisk intermezzo?

Særligt kan man skelne mellem intermezzoets operagenre fra det attende århundrede, det symfoniske intermezzo, der adskiller værkernes handlinger og det instrumentale mellemspil. … Intermezzoet i det 18. århundrede var et komisk operatisk mellemspil indsat mellem akter eller scener i en operaseria.

Hvem skrev intermezzo?

Intermezzo, Op. 72, er en komisk opera i to akter af Richard Strauss til hans egen tyske libretto, beskrevet som en Bürgerliche Komödie mit sinfonischen Zwischenspielen (borgerlig komedie med symfoniske mellemspil).

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?