Hvad er alvorlige diskontinuitetsiterationer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er alvorlige diskontinuitetsiterationer?
Hvad er alvorlige diskontinuitetsiterationer?
Anonim

For nogle trin kan du opleve, at alle iterationer er mærket med alvorlige diskontinuitets-iterationer (dette opstår, når der detekteres små kontaktændringer i hver iteration, og ligevægten i sidste ende er opfyldt).

Hvorfor lykkes Abaqus ikke at konvergere?

Konvergensproblemer kan opstå når spændingen i materialet ikke øges, når belastningen øges (stivheden er ikke positiv). Dette kan ske, når eksperimentelle data inklusive skader bruges til at definere modellen, uden at inkludere en skadesmodel. … Stivheden er nul i dette tilfælde.

Hvad er konvergens i Abaqus?

Du kan have tillid til, at din model producerer en matematisk nøjagtig løsning, hvis de to masker giver stort set det samme resultat. … Mesh-konvergens er en vigtig overvejelse i både Abaqus/Standard og Abaqus/Explicit.

Hvordan udfører du en konvergensundersøgelse?

Løsning:

  1. Opret et mesh ved at bruge det færreste, rimelige antal elementer, og analyser modellen.
  2. Genskab masken med en tættere elementfordeling, genanalyser den, og sammenlign resultaterne med resultaterne fra den tidligere mesh.
  3. Bliv ved med at øge maskedensiteten og genanalysere modellen, indtil resultaterne konvergerer tilfredsstillende.

Hvad er konvergenskravene?

Konvergenskriterier

  • Polynomium skal være et komplet polynomium, dvs. det skalindeholde hele graden fra 0 til den højeste orden af den afledte brugt i svag form. …
  • Polynomiet skal være kontinuert over elementet og også differentierbart op til rækkefølgen af de afledte i den svage form.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"