Er paul lawrie gået på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er paul lawrie gået på pension?
Er paul lawrie gået på pension?
Anonim

Paul Lawrie sagde farvel til Europa-touren fredag, og sagde, at den stoppede på det almindelige kredsløb efter at have startet sin karriere på 620. Efter at have misset cuttet ved Scottish Open, vil Lawrie, 51, afslutte sin European Tour-karriere med otte sejre, 67 top-10 og to europæiske Ryder Cup-hold.

Hvorfor hedder Paul Lawrie Chippy?

Kendt af alle i golf som "Chippie" på grund af det fremragende ved hans arbejde omkring greens, er Paul en af kun otte spillere, der har konkurreret i mere end 600 European Tour-begivenheder. I disse har han samlet otte sejre, inklusive hans uforglemmelige Open-triumf ved Carnoustie i 1999.

Hvad vandt Paul Lawrie?

The 1999 Open Championship var et major-golfmesterskab for mænd og det 128. Open Championship, afholdt fra 15. til 18. juli på Carnoustie Golf Links i Angus, Skotland. Paul Lawrie vandt sit eneste store mesterskab i et slutspil over Jean van de Velde og Justin Leonard.

Hvem er den bedste skotske golfspiller?

De bedste skotske golfspillere nogensinde

  • Bernard Gallacher. European Tour-sejre: 10. …
  • Paul Lawrie. Majors: 1 (The Open 1999) …
  • George Duncan. Majors: 1 (The Open 1920) …
  • Willie Park Jr. Majors: 2 (The Open 1887, 1889) …
  • Sam Torrance. European Tour-sejre: 21. …
  • Catriona Matthew. …
  • Jamie Anderson. …
  • Bob Ferguson.

Har nogen vundeten major med en tredobbelt bogey?

Cameron Smith viste det ved sidste års Sony Open på Hawaii. Smith vandt på trods af at han spillede sine første to huller på 4 over par, inklusive en triple-bogey på sit andet hul i turneringen. … Han er også en af blot 10 spillere siden 1990, der har vundet efter at have lavet en triple-bogey (eller værre) i åbningsrunden.

Anbefalede:

Interessante artikler
Gør det en forskel at tabe fem pund?
Læs mere

Gør det en forskel at tabe fem pund?

Du behøver ikke at slanke dig til din gymnasiestørrelse for at få reelle sundhedsmæssige fordele. At tabe nogle få pund gør en stor forskel. Fem procent af din kropsvægt -- 10 pund for en person på 200 pund -- kan forbedre alle slags helbredsproblemer og også få dig til at føle dig bedre.

Hvilken af følgende er en profet?
Læs mere

Hvilken af følgende er en profet?

En profag er en bakteriofag (ofte forkortet til "fag") genom indsat og integreret i det cirkulære bakterielle DNA-kromosom eller eksisterer som et ekstrakromosom alt plasmid. Dette er en latent form af en fag, hvor de virale gener er til stede i bakterien uden at forårsage forstyrrelse af bakteriecellen.

Hvad er et bilsideshow?
Læs mere

Hvad er et bilsideshow?

Et sideshow er en uformel demonstration af bilstunts, der nu ofte afholdes på ledige grunde og offentlige vejkryds, oftest i East Bay-regionen i San Francisco Bay Area, USA. Sideshows dukkede første gang op i Oakland, Californien i 1980'erne som uformelle sociale sammenkomster for unge.