Er fnma-obligationer skattepligtige?

Indholdsfortegnelse:

Er fnma-obligationer skattepligtige?
Er fnma-obligationer skattepligtige?
Anonim

Farmer Mac, Freddie Mac og Fannie Mae-bureauet obligationer er fuldt skattepligtige. Agenturobligationer, når de købes med rabat, kan pålægge investorer kapitalgevinstskat, når de sælges eller indløses. Kapitalgevinster eller -tab ved salg af bureauobligationer beskattes efter samme satser som aktier.

Hvad er en FNMA-obligation?

Federal National Mortgage Association (FNMA)

Fannie Mae køber realkreditlån fra långivere, pakker dem derefter ind i obligationer og videresælger dem til investorer. Disse obligationer er garanteret udelukkende af Fannie Mae, er ikke direkte forpligtelser for den amerikanske regering og indebærer kreditrisiko.

Er FNMA-obligationer støttet af den amerikanske regering?

Obligationer udstedt af GSE'er såsom Federal National Mortgage Association (Fannie Mae, Federal Home Loan Mortgage (Freddie Mac) og The Federal Agricultural Mortgage Corporation (Farmer Mac) støttes ikke af det samme garanti som føderale regeringsagenturer.

Udsteder Fannie Mae obligationer?

Fannie Mae udsteder langfristede gældsbeviser med løbetider på mere end et år. Fannie Mae tilbyder en række langfristede gældsbeviser for at imødekomme investorernes behov. Benchmark-sedler, der ikke kan kaldes, er store punkter, som giver øget effektivitet, likviditet og omsættelighed til markedet.

Er føderale boliglånsrenter skattefritaget?

For enkeltpersoner er alle obligationer fra Federal Home Loan Bank og Federal Farm Credit Bankfritaget for statslige og lokale skatter. … Forskellen afhænger af investorens skatteklasse.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .