Bliver klummeskribenter bet alt?

Indholdsfortegnelse:

Bliver klummeskribenter bet alt?
Bliver klummeskribenter bet alt?
Anonim

Lønningerne til avisernes klummeskribenter er vildt varierende. Nogle klummeskribenter skriver gratis, fordi de elsker deres arbejde. Hos The New York Times kan en enkelt gæstekolonne tjene $600 til $700.

Tjener klummeskribenter penge?

Lønningerne til avis-klumnere i USA varierer fra $10.040 til $251.800, med en medianløn på $45.925. De midterste 57 % af aviskolonnerne tjener mellem 45.927 og 114.203 USD, mens de øverste 86 % tjener 251.800 USD.

Hvor meget tjener klummeskribenter i Storbritannien?

Den højeste løn for en klummeskribent i Storbritannien er £63.046 pr. år. Den laveste løn for en klummeskribent i Storbritannien er £16.393 om året.

Tjener journalister mange penge?

Journalister tjener en gennemsnitlig timeløn på $17,83. Lønninger starter typisk fra 10,15 USD i timen og går op til 31,32 USD i timen.

Hvordan bliver du klummeskribent?

Når du skriver en klumme, skal du gøre

  1. Giv læseren rettidige, nyttige oplysninger.
  2. Udvikl en struktur og behold den. …
  3. Skriv enkle og korte sætninger og afsnit.
  4. Brug lokale navne og steder i personlige kolonner.
  5. Lad andre tale for dig ved hjælp af citater og referencer.
  6. Lær forskellen mellem en klumme og en nyhedshistorie.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .